CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RO - Rumunská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RO - Rumunská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Krátké ohlédnutí za VETfair 2021

Hlavní stránka Novinky Aktuality Krátké ohlédnutí za VETfair 2021

10.9.2021

Krátké ohlédnutí za VETfair 2021 Odborná veterinární veřejnost letos dostala po roční odmlce možnost navštívit tradiční veletrh VETfair. Organizátoři v čele s MVDr. Hanzálkem pro to udělali mnohé – včetně dost radikálního kroku, kterým bylo posunutí termínu na konec léta. Důvodem byly jak nejisté podmínky konání společenských akcí na jaře a na podzim, tak termín nadcházejících parlamentních voleb. Toto rozhodnutí jsme podpořili, neboť přes všechna nesporná pozitiva online schůzek a webinářů vnímáme osobní kontakt s Vámi, našimi zákazníky a obchodními partnery, jako nenahraditelný.

Organizátoři vynaložili velké úsilí, aby odborný program pokryl co nejširší okruh témat z praxe malých i hospodářských zvířat pro veterináře a techniky – přestože se dala očekávat výrazně nižší účast než v „normálních“ letech. V průběhu dvou výstavních dnů i tak Kongresové centrum Aldis navštívilo kolem tisícovky účastníků, lektorů a vystavovatelů. Rádi jsme se viděli se všemi návštěvníky našeho stánku!
Kromě odborného programu měli návštěvníci Vetfair 2021 samozřejmě též příležitost k neformální zábavě. V pátek se konala slavnostní recepce s živou hudbou a rautem v režii pořadatelů.

Věříme, že kdo do Hradce Králové na konci srpna zavítal, ten jistě nelitoval. A pokud jste z jakéhokoli důvodu nepřijeli, pevně doufáme, že se uvidíme v „normálním“ termínu 1. – 2. dubna na Vetfair 2022!

 



Sdílet: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B