CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RO - Rumunská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RO - Rumunská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Bioveta nechyběla na VIV MEA 2023

Hlavní stránka Novinky Aktuality Bioveta nechyběla na VIV MEA 2023

4.12.2023

Bioveta nechyběla na VIV MEA 2023 Abú Dhabí, hlavní město Spojených arabských emirátů, letos na konci listopadu hostilo čtvrtý ročník významného mezinárodního veletrhu VIV MEA.

Ten je zaměřen na hospodářská zvířata a vše, co se jich týká – krmivářství, technologie chovu, veterinární péče, plemenitba, zpracovatelský průmysl a další. Návštěvníci si mohli vybírat z pestré nabídky tří desítek přednášek o nejnovějších trendech – od technologií pro zemědělství v suchých oblastech přes možnosti zkracování dodavatelských řetězců až po novinky v diagnostice a prevenci infekční bronchitidy drůbeže.

Doprovodná výstava je na veletrhu této velikosti příležitostí pro nejvýznamnější společnosti z oboru k navazování i upevňování obchodních partnerství, vyhledávání nových trhů a prezentaci novinek i stálice v sortimentu. VIV MEA v tomto ohledu zaznamenává výrazný vývoj: Výstavním areálem na více než 17500 m2 letos prošlo přes 10000 návštěvníků, aby si prohlédlo expozice pětistovky vystavovatelů.

Bioveta si tuto příležitost rovněž nenechala ujít a spolu se svým místním partnerem, společností Gulf Drug LLC, přichystala atraktivní expozici s prezentací portfolia pro hospodářská zvířata, jehož těžištěm zůstávají imunologické a hormonální přípravky pro skot, prasata, drůbež a králíky. Přímo na místě naši společnost mimo jiné reprezentoval ředitel Ing. Libor Bittner, CSc. a ředitel sekce marketingu a prodeje Ing. Marek Vystavěl. Zástupci Biovety vedli jednání o stávající i potenciální spolupráci s obchodními reprezentanty téměř třiceti společností z celého světa (např. z Turecka, Íránu, Ugandy), ale na krátký rozhovor o našich výrobcích se zastavili i návštěvníci z regionu a vzdálenějších oblastí (Senegal, Kamerun). Dotazy směřovaly nejčastěji na vlastnosti a výhody vakcín pro psy, kočky a drůbež a dále též hormonální přípravky a novinky v sortimentu intramamárních preparátů.

Děkujeme proto jak přátelům z Gulf Drug LLC, tak také všem návštěvníkům, kteří si našli cestu k našim kolegům a zapojili se do odborného i neformálního rozhovoru v přátelské atmosféře. Věříme, že dobré dojmy byly oboustranné a že dovedeme naplnit (nebo rovnou předčit) očekávání našich stávajících i nových partnerů nejen v oblasti Blízkého východu.

 

   



Sdílet: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B