CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RO - Rumunská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RO - Rumunská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Bioveta na veletrhu MVC : Cereals - Mixed Feed – Veterinary Moscow 2019

Hlavní stránka Novinky Aktuality Bioveta na veletrhu MVC : Cereals - Mixed Feed – Veterinary Moscow 2019

10.2.2019

Bioveta na veletrhu MVC : Cereals - Mixed Feed – Veterinary Moscow 2019 Ve dnech 29.–31. 1. 2019 se společnost Bioveta, a. s. prezentovala na největším veletrhu pro zemědělskou výrobu, chovatelství a veterinární přípravky v Ruské federaci.

Jedná se o obdobu veletrhu konaného tradičně i v ČR na Brněnském výstavišti pod názvem „Animal Tech“ (Techagro), ale v mnohonásobně větším rozsahu odpovídajícímu rozdílu v rozloze RF a počtu obyvatel i rozsahu zemědělské výroby. Této akce se letos zúčastnilo 440 firem z 28 zemí světa a 41 regionů Ruské federace. Výstavní plocha v halách letos převyšovala 24 500 m2.


Bioveta, a. s. se prezentovala již pátým rokem vlastní výstavní plochou a stánek se těšil opět velkému zájmu veterinárních lékařů, chovatelů i distribučních firem nejen z Ruska, ale i například z dalších zemí bývalého Sovětského svazu, Bulharska, Číny, či zemí Blízkého východu. Zájem byl především o přípravky pro prasata, skot i drůbež se zaměřením na široké portfolio vakcín, které jsou aktuálně v Rusku v procesu certifikace. Návštěvníky našeho stánku, krom vkusného designu a útulné atmosféry potěšila i možnost degustace světově uznávané značky českého pivovarnictví - ležáku „Pilsner Urquell“, případně tradiční tříleté Jelínkovy „Slivovice“. V družné atmosféře se tak podařilo upevnit již stávající obchodní vazby na tomto trhu a navázat i nové kontakty s významnými hráči na poli chovatelství hospodářských zvířat a jejich veterinárními specialisty.

Takže za rok zase „ До свидания Москва“!



Sdílet: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B