CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RO - Rumunská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RO - Rumunská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

10. veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata For Pets 2020

Hlavní stránka Novinky Aktuality 10. veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata For Pets 2020

15.9.2020

10. veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata For Pets 2020 Ruku na srdce – letošní rok výstavám a přehlídkám ze zjevných důvodů vůbec nepřál. Proto jsme rádi, že se v náhradním termínu 3.–6. 9. 2020 mohla v letňanském výstavním areálu uskutečnit výstava For Pets zaměřená na potřeby, pomůcky, krmiva a pamlsky, které uplatní každý chovatel domácích zvířat.

Přes 90 vystavovatelů přivezlo ukázat své osvědčené i zcela nové výrobky a Bioveta samozřejmě nemohla chybět. Atmosféra byla silně poznamenána přísnými opatřeními – pohyb návštěvníků byl výrazně usměrněn, roušky a dezinfekční prostředky se dostaly snad na každou fotku, k přímému kontaktu vystavovatelů a návštěvníků docházelo jen se zjevným respektem, QR kódy skrývaly odkazy na slevové kupony či reklamní brožury a zadávané objednávky byly takřka výhradně v elektronické podobě. I tak jsme ale připravili např. letošní novinku – insekticidní sprej Black Horse, který lze aplikovat ve stáji i přímo na koně (a díky důmyslnému rozprašovači bez ohledu na orientaci lahve). Ani výrazná omezení neodradila mnohé příznivce chovu zvířat od možnosti prohlédnout si výrobky osobně a konzultovat možnosti, výhody či specifika jejich použití přímo se zástupci výrobce. Zaslouženou pozornost přilákala osvědčená veterinární poradna našeho zástupce MVDr. Zobače, jenž opět zabodoval svým poutavým a přístupným výkladem s využitím svých bohatých zkušeností z praxe.

Organizátoři se samozřejmě vynasnažili nachystat také pestrý doprovodný program – od přednášek o méně tradičních mazlíčcích (jako jsou ježci, papoušci, mini prasátka apod.) přes předváděcí akce (záchranářští a asistenční psi, fyzioterapie…) až po zapojení samotných návštěvníků při workshopech (dogdancing, frisbee, canicross aj.) a soutěžích. Nechybělo ani udílení cen poroty, která jednoznačně ocenila moderní trend hospodárného využívání materiálů s ohledem na šetrnost k přírodě a ohleduplnost k chovaným zvířatům.

Děkujeme všem návštěvníkům výstavy a našeho stánku za milou návštěvu i ohleduplné chování a již se těšíme na viděnou při co nejbližší příležitosti!



Sdílet: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B